Forum wędkarskie- wędkarstwo Największe forum wędkarskie w Polsce (dawne Wedkowanie.net). Wędkarstwo, PZW, filmy wędkarskie, metody połowu, testy sprzętu, przynęty i zanęty, łowiska, zdjęcia i gry wędkarskie. Posiadamy ponad 10 tysięczną społeczność, która napisała już przeszło 130 tysięcy wiadomości. Weź udział w dyskusji i dołącz do nas już dziś!
Dobre efekty mozna uzyskać dodając zapach spożywczy waniliowy i melasę do wody w której parzysz pęczak. Taką mieszankę smakowo zapachową stosuję nie tylko do pęczaku, ale i do gotowania kukurydzy.
Pomógł: 4 razy Wiek: 65 Posty: 131 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro Wrz 15, 2010 21:59
Wsypać do termosu ok.1/3 pojemności pęczak dodać cukier waniliowy lub inny zapach zalać wrzątkiem i odstawić na kilka godzin.Ja zawsze robię to wieczorem,rano jest gotowy do użytku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja nie odpowiada za materialy publikowane przez uzytkownikow. Uzytkownik rejestrujac sie na forum w peeni odpowiada za publikowane przez siebie wiadomosci. Wszelkie roszczenia w sprawie opublikowanych tresci prosimy zgaaszac do ich autorow.